Siirry sisältöön

Fysioterapia

Fysioterapian tavoitteena on ylläpitää ja parantaa ihmisten toiminta- ja liikuntakykyä sekä hoitaa kulloinkin kyseessä oleva haitta minimaaliseksi asiakkaan resurssit huomioon ottaen.

Yleensä fysioterapian toimenpiteet kohdentuvat synnynnäisen vamman, sairauden, tapaturman ja ikääntymisen aiheuttamaan alentuneen toimintakyvyn edistämiseen fysioterapeuttisen ohjauksen ja neuvonnan, terapeuttisen harjoittelun sekä manuaalisen terapian keinoin. Kipu -ja oirehoitona käytetään fysikaalisia hoitoja. Fysioterapia on osa julkista ja yksityistä sosiali-, terveys- ja kuntoutuspalvelujärjestelmää.

Fysioterapiassa arvoidaan kuntoutujan teveyttä, liikkumista, toimintakykyä ja toimintarajoitteita hänen toimintaympäristössään. Arvioinnin perusteella laaditaan fysioterapiasuunnitelma, jota myös seurataan. Fysioterapeutti arvioi myös apuvälinetarvetta ja ohjaa niiden käyttöä. Kuntoutujaa aktivoidaan ja ohjataan ottamaan itse vastuuta omasta terveydestään, toimintakyvystään ja niiden edistämiseen liittyvistä valinnoista yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Palvelemme teitä asiantuntevasti ja joustavasti, jotta saat parhaan mahdollisen avun juuri sinun kipuihin tai ongelmiin. Axillassa teitä palvelee 6 asiantuntevaa fysioterapeuttia; Aira, Mari, Heli, Ville, Jukka ja Jarmo.

Hinnasto

Lue lisää

Ota yhteyttä

Yhteystiedot